2012. június 5., kedd

Mecsek Rally - II. rész

Az utolsó nap következett, ami talán a legjobban vártunk. Nappal volt, verseny volt, és még az eső sem esett. Ideális szombat esti program. 

Hetvehelyi gyorsaságin kezdtünk, terveink szerint Árpádtetőn folytattuk volna, de ugye az ember tervez.... így sikeresen lecsúsztunk a Gy2 rajtjáról. Nagy tanakodás után, az égi villám lecsapott, hogy akkor bizony mi 50km körüli etapot fogunk autózni, egészen Kisvaszari elágig. Megérte, nem mondom :) 

Gábor továbbra sem fotósként, hanem fotósnak álcázott szurkolóként vesz részt a versenyeken.

Kisvaszar kereszt I. 

Kisvaszar kereszt II.
Kisvaszar kereszt III.  
Unalmas vagy nem, Kisvaszar kereszt IV. És még lenne sok... :)
Kisvaszar első után az is realizálódott, hogy ha nem robbantunk egy űrhajót, akkor Hetvehely nem fog összejönni, Orfű annál inkább. Sajnos a két szereplős konvojunkat téves GPS vezette, így a rajt helyett Abaligeti elágba lyukadtunk ki. Jó hely volt ez is, de a tóra rálátást biztosító kanyar, marha messze volt innen. Ettől függetlenül megmásztuk, kicsit Erőss Zsoltnak éreztem magam, és tüdőmet kétszer kiköpve a Historic mezőnyének közepére meg is érkeztem. 10 autós pihenőm után, indulhattam vissza, hogy az OB-t elcsípjem az elágba, és nagy gáz kis kuplunggal vissza érjünk Kisvaszarra. Előző három nap rohanásait elég hamar überelte ez a három órácska. 


Gyönyörű táj, lihegő fotós.



A táj sehol sem hagyott nyugodni. Kanyarig lett 40 tájképem, és 4 autós! :) 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése